06 - 58 85 11 03 info@voeding-wijzer.nl

OVER ONS

Wij vertellen u graag meer over ons

Maak kennis met ons team.

Giedrė Baškytė

Diëtiste

Voeding->Wijzer is gesticht door Giedrė Baškytė, diëtist en voedingsgedragsdeskundige. 

Giedrė Baškytė is op 19 mei 1971 in Vilnius te Litouwen geboren. Ze heeft in 1993 de studie van lichamelijk onderwijs aan Pedagogische Universiteit van Vilnius afgerond en in het jaar 2000 heeft ze het diploma Diëtetiek aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen behaald.

Sindsdien is ze werkzaam als diëtist en, naast het houden van de individuele spreekuren, neemt ze deel aan verschillende projecten op het gebied van o.a. kinderdiëtetiek, diabetes, COPD, etc. Tevens geeft ze cursussen en scholingen aan werkenden in de gezondheidszorg, leerlingen van scholen en anderen.

Giedrė Baškytė is al meerdere jaren lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.), het Nederlandse Netwerk Kinderdiëtisten (NKD) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.). 

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.

Hanneke van Dommelen

Diëtiste

Hanneke van Dommelen is in juli 2019 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ze heeft veel kennis en ervaringen opgedaan omtrent het begeleiden van verschillende doelgroepen en klachten in samenhang met voeding.

Tijdens haar studie heeft ze een speciale interesse gekregen voor maag- en darmklachten in relatie tot voeding, waaronder het prikkelbare darm syndroom. Daarnaast heeft ze zich verdiept in eetstoornissen.

Haar doel is om mensen op weg te helpen naar een fit en klachtenvrij leven doormiddel van (dieet)begeleiding en coaching. Hierbij kijkt ze samen met de cliënt welke behandeling het beste bij zijn of haar persoonlijke situatie past.

Hanneke van Dommelen is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.).

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.

Afspraak maken?

Wilt u graag in contact komen met een van onze diëtisten? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Postadres

Schutsboomstraat 86, 5374 CD Schaijk