06 - 58 85 11 03 info@voeding-wijzer.nl

OVER ONS

Wij vertellen u graag meer over ons

Maak kennis met ons team.

Giedrė Timmers-Baškytė

Diëtiste

Voeding->Wijzer is opgericht door Giedrė, diëtist en voedingsgedragsdeskundige. 

Giedrė is op 19 mei 1971 in Vilnius te Litouwen geboren. Ze heeft in 1993 de studie van lichamelijk onderwijs aan Pedagogische Universiteit van Vilnius afgerond en in het jaar 2000 heeft ze het diploma Diëtetiek aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen behaald.

Sindsdien is ze werkzaam als diëtist en, naast het houden van de individuele spreekuren, neemt ze deel aan verschillende projecten op het gebied van o.a. kinderdiëtetiek, diabetes, COPD, etc. Tevens geeft ze cursussen en scholingen aan werkenden in de gezondheidszorg, leerlingen van scholen en anderen.

Giedrė is al meerdere jaren lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.), het Nederlandse Netwerk Kinderdiëtisten (NKD), de Nederlandse Coeliakie Vereniging (NCV) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.). 

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.

Lara van Dinteren

Diëtiste

Lara van Dinteren is in juli 2021 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar stage bij Voeding-Wijzer heeft ze veel kennis en ervaringen opgedaan omtrent het begeleiden van verschillende doelgroepen en klachten in samenhang met voeding.

Via een eerdere opleiding tot sport- en beweegcoach is er een bredere interesse ontstaan in de combinatie voeding, beweging en de samenwerking met andere disciplines.

Haar interesses liggen bij bewustwording van eetgedrag, gezonde voeding, het verbeteren van leefstijl en op individueel niveau samen met de cliënt zoeken naar een passende behandeling.

Ze heeft zich tijdens haar studie dan ook verdiept in gedrag- en gedragsverandering bij leefstijl en gezondheid. Lara specialiseert zich in dieetrichtlijnen bij Covid-19 en de nazorg daarvan.

Daarnaast is ze geïnteresseerd in het effect van voeding op maag- en darmklachten en mensen helpen naar een klachtenvrij leven.

Lara van Dinteren is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.).

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.

Afspraak maken?

Wilt u graag in contact komen met een van onze diëtisten? Neem dan via onderstaande gegevens contact met ons op. Wij helpen u graag.

Postadres

Schutsboomstraat 86, 5374 CD Schaijk