Voeding-wijzer
Home | Vestigingen | Wie zijn wij | Tarieven | Algemene voorwaarden | Privacy Verklaring | Contact | Links
Uw betrouwbare dieetmaatje

Uw Diëtist van Voeding- Wijzer

Voeding->Wijzer is gesticht door Giedrė Baškytė, diëtist en voedingsgedragsdeskundige.

Giedrė Baškytė is op 19 mei 1971 in Vilnius te Litouwen geboren.

Ze heeft in 1993 de studie van lichamelijk onderwijs aan Pedagogische Universiteit van Vilnius afgerond en in het jaar 2000 heeft ze het diploma Diëtetiek aan de Hoge School van Arnhem en Nijmegen behaald.

Sindsdien is ze werkzaam als diëtist en, naast het houden van de individuele spreekuren, neemt ze deel aan verschillende projecten op het gebied van o.a. kinderdiëtetiek, diabetes, COPD, etc. Tevens geeft ze cursussen en scholingen aan werkenden in de gezondheidszorg, leerlingen van scholen en anderen.

Giedrė Baškytė is al meerdere jaren lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.), het Nederlandse Netwerk Kinderdiëtisten (NKD) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.).

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.Bernadette de Leeuw heeft meer dan 20 jaar werkervaring in de regio Den Bosch en heeft zich breed georiënteerd. Om nu ook te kunnen werken in het gebied waar ze is opgegroeid en woont, tussen de Maas en de Waal, is heel bijzonder.

Naast kennis en ervaring in de veel voorkomende diëten bij diabetes, hart en vaatziekten, COPD en maag-darmziekten, heeft ze zich gespecialiseerd in voeding bij allergieën en voeding voor kinderen (zuigelingen, peuters, kleuters en kinderen met overgewicht).

Ze volgt scholingen over de inhoud maar ze is ook geschoold in diverse gesprekstechnieken als NLP (Neuro- Linguistisch Programeren) en motivational interviewing. Haar doel is om samen met u de voeding aan te passen, te komen tot de beste oplossing voor uw persoonlijke situatie en u hierin te coachen en te begeleiden.

Bernadette de Leeuw is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (N.V.D.), het Nederlandse Netwerk Kinderdiëtisten (NKD) en is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (B.I.G.).

Ze voldoet aan alle eisen voor het kwaliteitsregister paramedici.